Hur går det till?

Du kommer till oss med de kläder och saker du vill ha sålt i påsar, just nu har vi Max en påse med kläder/kund/månad . Vi tar emot kläder från nyfödd upp till storlek 170 samt babytillbehör, skor och leksaker (ej leksaker ifrån tex hamburgarkedjorna eller mjukisdjur). Kläderna ska vara nytvättade, fint begagnat skick och ej skrynkliga. Leksakerna ska vara rengjorda, hela och de leksaker som kräver batteri ska ha fungerande batteri i sig. Kläderna ska vara inköpta under de senaste fem år. Vi tar emot kläder efter säsong, vi har två säsonger hos oss vår/sommar och höst/vinter.
 
Vi väljer vilka varor vi vill ta emot och hos oss sorterar vi barnkläderna i tre kategorier. Kategori ett, som är det största utbudet, är kläder med hög kvalité och välvårdat. Medan kategori två, som är ett mindre utbud, är kläder som är lite mer slitna men fortfarande går att använda. Dessa kläder kostar en ännu mindre summa. Kategori tre är kläder som t.ex. är för slitna för att hänga ut i butiken, dessa sorterar vi bort och du får välja ifall du vill ha tillbaka kläderna eller ifall vi ska skänka det vidare till välgörenhet. Det varor vi tar emot sätter vi priset efter varans skick, märke och popularitet. Vi låter varorna hänga i butiken under den hela nuvarande säsongen. Skulle det finnas osålda varor kvar när säsongen är slut får du välja ifall du vill hämta dem eller lämna dem till oss.

Inlämning sker under öppettiderna, men vi är också flexibla. Har du önskemål om att lämna vid annan tidpunkt, tveka inte att kontakta oss.